CA L'ISIDRE Nosaltres

Ca L’Isidre va obrir les seves portes el 1970 com a restaurant de cuina de mercat catalano-mediterrània on el producte de temporada era el protagonista.

 

Durant més de 50 anys, cada matí, el seu fundador Isidre Gironès ha anat al mercat de la Boqueria a la cerca dels millors productes de cada temporada per elaborar exquisides receptes de la cuina tradicional catalana.

 

El saber fer d’Isidre i de la seva esposa Montserrat, ha convertit a Ca l’Isidre en un referent de la Ciutat Comtal, guanyant-se la fidelitat d’un públic amb un gust excel·lent per la bona gastronomia.

 

1970 2018

Actualment, la seva filla Núria s’encarrega de crear les receptes juntament amb l’equip de cuina i el Xef.

 

Des de molt jove, Núria compagina els estudis de Gestió Hotelera amb el treball de cuina i pastisseria al restaurant dels seus pares.

 

L’amor pels fogons que li va transmetre la seva àvia Àngela i l’admiració del seu pare per la cuina francesa la condueixen a continuar la seva formació a França i Suïssa on recorre algunes de les millors cuines d’Europa del moment. Posteriorment, realitza cursos de pastisseria a França. Finalitzada aquesta etapa, es reincorpora a Ca l’Isidre.

 

La seva inquietud pel món del vi, heretada del seu pare, la porta a cursar estudis de Sommelier, i s’uneix a l’equip de sala del restaurant, per atendre els clients i seleccionar els vins.

 

De pares a fills

El 2017, Núria es fa càrrec de la direcció de Ca l’Isidre i li aporta una alenada d’aire fresc respectant la seva identitat. En aquesta nova etapa, compta amb la col·laboració d’un gran equip de professionals.

 

Treballant per elaborar els plats, barreja de cuina tradicional catalana i mediterrània, amb tocs moderns, basats en els millors productes de temporada i proximitat.

 

 

 

Més de 50 anys elaborant plats amb aire fresc on el producte és el protagonista

mapa ubicació Ca L'Isidre